Aarhus Universitets segl

OrganiCity Call er åben!

Det er nu muligt at søge op til 60.000 Euro til at kickstarte eksperimenter, der finder sted i en af OrganiCitys tre testbyer: Aarhus, London eller Santander.

De tre byer er blevet forbundet af en stor mængde datakilder, værktøjer og services, som gør det muligt at lave samarbejder og eksperimenter med smart city-teknologier. Samtidig har OrganiCity lavet omfattende research og talt med en lang række mennesker i blandt andet Aarhus om, hvilke af byens udfordringer ens eksperiment kunne tage fat i.

 

De udfordringer kan man læse mere om på websitet www.organicity.eu, hvor man kan finde opslaget, mere information om ansøgningsprocessen, samt en liste over værktøjer og services.

 

Sådan ansøger man:

Man kan søge om støtte i to forskellige kategorier:

·       Den første kategori tilbyder op til 60.000 Euro og har ansøgningsfrist 29. juni 2016.

·       Den anden kategori er målrettet mindre eksperimenter og har løbende deadlines. Her tilbydes op til 10.000 Euro med ansøgningsfrister 29. juni, 19. september og 1. november.

 

Kan man ikke finde svar på sit spørgsmål om f.eks. OrganiCity-værktøjerne eller ansøgningsprocessen på websitet, kan man skrive til OrganiCitys helpdesk på helpdesk@organicity.eu.

 

Få mere at vide på workshop i Aarhus den 11. maj

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 11. maj fra 12-15, hvor den første ansøgningsworkshop i Aarhus bliver afholdt på DOKK1. På workshoppen kan man få svar på juridiske og tekniske spørgsmål, og man kan få hjælp til at udforme  ansøgning og indgå i eventuelle samarbejder på tværs. Yderligere oplysninger om workshoppen udsendes snart. 

Følg også OrganiCity på Twitter og Facebook, hvor der løbende vil blive delt informationer om blandt andet ansøgningsworkshops.

Oops, an error occurred! Code: 20240425094234e6cbafe1