Aarhus Universitets segl

OrganiCity Call er åben!

Med OrganiCity Call'et åbent er det nu muligt at søge op til 60.000 Euro til at kickstarte eksperimenter, der finder sted i en af OrganiCitys tre testbyer. Den første åbningsworkshop finder sted d. 11. maj hvor man kan høre mere om sine muligheder for at ansøge.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 11. maj 2016,  kl. 12:00 - 15:00

Sted

DOKK1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus C.

Med udgangspunkt i OrganiCity og projektets fokus på at lave samarbejder og eksperimenter med smart city-teknologier, kan man nu ansøge om op til 60.000 Euro i midler til sine eksperimenter, i én af OrganiCitys tre testbyer: Aarhus, London eller Santander. Den første ansøgningsworkshop i Aarhus bliver afholdt d. 11. maj fra 12-15, hvor kategorierne, som man kan ansøge i, bliver yderligere præsenteret. På workshoppen kan man også få svar på juridiske og tekniske spørgsmål, og man kan få hjælp til at udforme en ansøgning og indgå i eventuelle samarbejder på tværs.

Program for ansøgningsworkshoppen

  • Kl. 12–13: ”Mød din partner”-workshop. Vi byder på en sandwich undervejs. 

  • Kl. 13–15: Stationerne er åbne. Du kan komme og gå, som du vil.

  • Kl. 15: Workshoppen lukker.

Tilmelding

Ønsker du at deltage i ”Mød din partner”-workshop, begynder arrangementet kl. 12. Ellers kan du komme, som det passer dig. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil vi bede dig om at beskrive de udfordringer, du står med, når du tilmelder dig. 

Det er gratis at deltage. TILMELD DIG HER senest den 9. maj kl. 9:00.

Om OrganiCity

OrganiCity har lavet omfattende research og talt med en lang række mennesker i blandt andet Aarhus om, hvilke af byens udfordringer ens eksperiment kunne tage fat i. Disse udfordringer kan man læse mere om på OrganiCity websitet, ligesom man kan læse mere om ansøgningsprocessen.

Kan man ikke finde svar på sit spørgsmål om f.eks. OrganiCity-værktøjerne eller ansøgningsprocessen på websitet, kan man skrive til OrganiCitys helpdesk på helpdesk@organicity.eu.

Følg også OrganiCity på Twitter og Facebook, hvor der løbende vil blive delt informationer om blandt andet ansøgningsworkshops.