Aarhus Universitets segl

Sprout Talent Week 2016

Adriënne Heijnen deltager i Sprout Talent Week's advisory board når studerende skal bruge deres innovative kompetencer til at udvikle danske byer.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

mandag 15. august 2016, kl. 15:40 - fredag 19. august 2016, kl. 15:41

Sted

København, Danmark

[Translate to Dansk:] Sprout Talent Week is arranged by the Danish Architecture Center with support from Realdania and Züblin A/S.

Sprout Talent Week 2016 løber af stablen d. 15.-18. august, og dette er AU Smart Cities naturligvis med til at overvære. Adriënne Heijnen er en del af advisory board til case #3, som tager udgangspunkt i hvorledes man kan tilføre mere værdi til Gellerup området.

Arrangementet er for studerende, som her får muligheden for at booste deres innovationskompetencer ved at deltage i ét af de fire Innovation Labs baseret på konkrete cases, der er stillet af landets kommuner: Jomfrustien i Haderslev, byen Egedal på Sjælland, Gellerup i Aarhus, og Glostrup station i Storkøbenhavn.

Læs mere om de fire cases og tilmeld dig her. 

Til Sprout Talent Week kommer de studerende til at samarbejde og networke med andre spirende talenter og yngre professionelle inden for byggeri, arkitektur og byplanlægning. Formålet er at arbejde på tværs af fag og brancher, og skabe innovative og holdbare løsninger på fremtidens udfordringer i danske byer. De konkrete løsninger bliver præsenteret for et advisory board i København fredag d. 19. August, hvilket Adriënne Heijnen er en del af.