Aarhus Universitets segl

European Week of Regions and Cities

AU Smart Cities deltager i European Week of Regions and Cities i Bruxelles til oktober.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

mandag 10. oktober 2016, kl. 09:00 - torsdag 13. oktober 2016, kl. 17:00

Sted

Bruxelles, Belgien

European Week of Regions and Cities, også tidligere kendt som OPEN DAYS, er et årligt tilbagevendende arrangement, der varer fire dage og finder sted i Bruxelles. Her udveksler tjenestemænd fra regionernes og byernes administrationer samt eksperter og akademikere god praksis og knowhow vedrørende regional udvikling og byplanlægning. Arrangementet er desuden en anerkendt platform for politisk kommunikation i forbindelse med udviklingen af EU's samhørighedspolitik, der gør beslutningstagerne opmærksomme på, at regioner og byer spiller en rolle i den politiske beslutningsproces i EU.

 

Arrangementet byder velkommen til ca. 6.000 deltagere og 600 talere fra lande i og uden for Europa, som samles til et program med ca. 100 workshopper, debatter, udstillinger og netværksarrangementer, vedrørende regional og lokal udvikling.

 

Med Martin Brynskov som chair for Open & Agile Smart Cities, vil det skotske OASC netværk i år afholde et side event til European Week of Regions and Cities, og vil bære titlen ’Smart cities – Smart Ambitions’. Hold øje med OASC’s egen webside for mere information.