Du er her: AU Forskning  Nyheder

27.02.2017 | Research news

Aarhus Universitet i spidsen for globalt kæmpeprojekt om teknologi i fremtidens byer

EU giver trecifret millionbeløb til lektor Martin Brynskov og fyrtårnsprojektet SynchroniCity. Hermed får Aarhus Universitet en ledende rolle i forhold til at udvikle Internet of Things i byer, og en enestående mulighed for sammen med et globalt konsortium at sætte et fingeraftryk på den igangværende digitale omstilling.

Foto fra konferencen

27.01.2017 | Conference

Connected Smart Cities Conference 2017

Konferencen Connected Smart Cities 2017 løb af stablen den 12. januar i Bruxelles under overskriften "Making IoT Work for Cities and Citizens". Se billeder og udvalgte tweets fra konferencen her.

“Four years ago in Trento, we were talking about this dream to build the Creative Ring.” (Olavi Luotonen, European Commission)

22.12.2016 | Ceremony / opening

The Creative Ring launch

During the annual Smart City Expo in Barcelona, five European cities launched the Creative Ring. The Creative Ring is a new initiative targeted to developing vibrant creative eco-systems in order to generate societal and economical impact. Creative Ring will build eco-system intelligence and accelerate the development and uptake of innovative…

Pressefoto

27.10.2016 | Knowledge exchange

Smart city-partnerskab mellem Danmark og Korea

Martin Brynskov var i Seoul i denne uge samtidig med statsminister Lars Løkke Rasmussen for at fremme samarbejdet mellem Danmark og Korea.

Pressefoto: Smart City Expo World Congress 2015

26.10.2016 | Events, Knowledge exchange

Data vokser ud af smart city-netværket

Den ”femte bølge” af smart cities bliver præsenteret i november til Smart City Expo World Congress i Barcelona.